50cm-es hússütő tárcsa szett
Cikkszám: | HUNK111983 |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
50cm-es Hússütő tárcsa szett. 1.osztályú Magyar termék. Tartozékok: 3x 82.5cm-es láb ( 2cm menet) 1x 15.5cm átmérőjű gázégő 1x Gázégő tartó konzol 1x 3mm-er vastag ,50cm átmérőjű hússütő tárcsa A készlet, eredetileg 5kg-os gázpalackkal használható, így ha mással használná, a nyomáscsökkentő használatát figyelmébe ajánljuk!!! Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel: Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát, áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral. Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon. Mit és hogyan?Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen. - Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk! |
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | Ingyenes |
|
Leírás
50cm-es Hússütő tárcsa szett.
1.osztályú Magyar termék.
Tartozékok:
3x 82.5cm-es láb ( 2cm menet)
1x 15.5cm átmérőjű gázégő
1x Gázégő tartó konzol
1x 3mm-er vastag ,50cm átmérőjű hússütő tárcsa
A készlet, eredetileg 5kg-os gázpalackkal használható, így ha mással használná, a nyomáscsökkentő használatát figyelmébe ajánljuk!!!
Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:
Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát, áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J
Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral.
Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon J
Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.
Mit és hogyan?
Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.
- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!
Leírás és Paraméterek
50cm-es Hússütő tárcsa szett.
1.osztályú Magyar termék.
Tartozékok:
3x 82.5cm-es láb ( 2cm menet)
1x 15.5cm átmérőjű gázégő
1x Gázégő tartó konzol
1x 3mm-er vastag ,50cm átmérőjű hússütő tárcsa
A készlet, eredetileg 5kg-os gázpalackkal használható, így ha mással használná, a nyomáscsökkentő használatát figyelmébe ajánljuk!!!
Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:
Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát, áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J
Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral.
Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon J
Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.
Mit és hogyan?
Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.
- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!