HÚSSÜTŐ TÁRCSA 40 CM + TŰZTÉR
Cikkszám: | HUNSZTT40CM |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Hússütő tárcsa 40 cm + tűztér Hússütő tárcsa: 40 cm átmérőjű vas hús sütő tárcsa. (3 db)Láb hossza: 27.5 cm, Menettel ellátva Lapvastagság: 3 mm Hatszög tűztér méretei: Anyagvastagság: 1 mm Átmérő: 38.2 cm Magassága: 3.2 cm Súlya: 1285 gramm Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel: Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát, áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral. Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon. Ajánljuk: Kerti partykhoz, grillezéshez, hússütéshez :) Mit és hogyan? Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen. - Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk! |
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.090 Ft |
|
Leírás
Hússütő tárcsa 40 cm + tűztér
Hússütő tárcsa:
40 cm átmérőjű vas hús sütő tárcsa.
(3 db)Láb hossza: 27.5 cm, Menettel ellátva
Lapvastagság: 3 mm
Hatszög tűztér méretei:
Anyagvastagság: 1 mm
Átmérő: 38.2 cm
Magassága: 3.2 cm
Súlya: 1285 gramm
Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:
Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát, áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J
Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral.
Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon J
Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.
Mit és hogyan?
Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.
- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!
Leírás és Paraméterek
Hússütő tárcsa 40 cm + tűztér
Hússütő tárcsa:
40 cm átmérőjű vas hús sütő tárcsa.
(3 db)Láb hossza: 27.5 cm, Menettel ellátva
Lapvastagság: 3 mm
Hatszög tűztér méretei:
Anyagvastagság: 1 mm
Átmérő: 38.2 cm
Magassága: 3.2 cm
Súlya: 1285 gramm
Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:
Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát, áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J
Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral.
Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon J
Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.
Mit és hogyan?
Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.
- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!