Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Megszűnt az ügyfélszolgálat

Hús sütő tárcsa rövid lábbal 60 cm

Ár:
18.389 Ft (14.479 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HUNSZEK111976
Átlagos értékelés: Nem értékelt

1.osztályú Magyar termék

60cm átmérőjű vas boronatárcsa.

(3db)Láb hossza: 27.5cm ,Menettel ellátva

Lapvastagság: 3mm.

Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:

Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát,  áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J  

Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral. 
Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon 

Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.

Mit és hogyan?

Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.

- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!

Elérhetőség: Beérkezés alatt
Szállítási díj: 1.090 Ft

Leírás

1.osztályú Magyar termék

60cm átmérőjű vas boronatárcsa.

(3db)Láb hossza: 27.5cm ,Menettel ellátva

Lapvastagság: 3mm.

Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:

Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát,  áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J  

Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral. 
Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon 

Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.

Mit és hogyan?

Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.

- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!

Leírás és Paraméterek

1.osztályú Magyar termék

60cm átmérőjű vas boronatárcsa.

(3db)Láb hossza: 27.5cm ,Menettel ellátva

Lapvastagság: 3mm.

Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:

Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát,  áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J  

Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral. 
Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon 

Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.

Mit és hogyan?

Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.

- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Telefon:+36-70-546-6632

Elérhetõségek