Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Megszűnt az ügyfélszolgálat

48 részes macaron készítő szett

Ár:
4.244 Ft
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: macar567892K
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Macaron készlet
A készlet egy darab 48 darab korongot elkészíthető 1 db szilikon sütőlapot + 1 db adagolót + 1 db kupakot 

Tudta, hogy a franciák egyik kedvenc desszertje Olaszországból származik? A macaron már a 14. században is közkedvelt édesség volt, mostanra pedig szinte már az egész világon fogyasztják! 
Macaron készítő készlet segítségével most már Ön is könnyedén és egyszerűen el tudod készíteni otthon is ezt a finomságot!
Nem kell többet idegeskedned a leragadt, tepsire ráégett tészta miatt, mert a tapadásmentes szilikon sütőformába elég csak egyszerűen belenyomnod a masszát, és már kezdődhet is a sütés. A tésztaadagoló segítségével pedig egyszerűen szabályozhatod, hogy mennyi massza kerüljön a sütőformába, így egészen biztosan Neked is sikerülni fog a szabályos formájú, kör alakú macaron – mint a profi cukrászoknak!
Így nincs is más dolgod, mint beszerezni az alapanyagokat és megkeresni a kedvenc receptedet – mert a sütés a macaron készítő készlettel gyerekjáték lesz!

Anyag: szilikon-műanyag

Szín: barna

Méret:

Macaron sütőlap : 38.8 cm x 28.3 cm 

Karika: ( 3.8 cm  x 48 db ) 

Adagoló: 11.8 cm x 4.2 cm

Sütőben: igen

Br. súly: 330 gramm

A Macaron készítő tisztítása: Semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. / vagy/ meleg mosószeres vízzel mossa el!


Macaron recept
3 tojás ( fehérje)

6 dkg kristálycukor

18,5 dkg porcukor

10dkg finomra darált mandula ( ételfesték)

Elkészítés:

A tojásokat válassza szét, majd kezdje el felverni a fehérjét. Ha már habos, adja hozzá a kristálycukrot , majd verje nem túl kemény folyós habbá. Egy másik edényben keverje össze a mandulát és a porcukrot, majd gyors mozdulatokkal keverje az előzőleg elkészített habba. Színessé teheti a macaronokat, ha ételfestéket ad a krémhez. Töltse a kész krémet az adagolóba. Nyomja az adagolóval a kis korongokat a formákba, majd hagyja egy órát állni őket szobahőmérsékleten, hogy megkeményedjenek . Miután ez letelt 140 fokra előmelegített sütőben süsse őket kb 10 percig. A kisült korongra tegyen tetszés szerint tölteléket ( csokoládé, puding…) majd nyomjon a tetejébe egy üres korongot.

Elérhetőség: Beérkezés alatt
Szállítási díj: 1.090 Ft

Leírás

Macaron készlet
A készlet egy darab 48 darab korongot elkészíthető 1 db szilikon sütőlapot + 1 db adagolót + 1 db kupakot 

Tudta, hogy a franciák egyik kedvenc desszertje Olaszországból származik? A macaron már a 14. században is közkedvelt édesség volt, mostanra pedig szinte már az egész világon fogyasztják! 
Macaron készítő készlet segítségével most már Ön is könnyedén és egyszerűen el tudod készíteni otthon is ezt a finomságot!
Nem kell többet idegeskedned a leragadt, tepsire ráégett tészta miatt, mert a tapadásmentes szilikon sütőformába elég csak egyszerűen belenyomnod a masszát, és már kezdődhet is a sütés. A tésztaadagoló segítségével pedig egyszerűen szabályozhatod, hogy mennyi massza kerüljön a sütőformába, így egészen biztosan Neked is sikerülni fog a szabályos formájú, kör alakú macaron – mint a profi cukrászoknak!
Így nincs is más dolgod, mint beszerezni az alapanyagokat és megkeresni a kedvenc receptedet – mert a sütés a macaron készítő készlettel gyerekjáték lesz!

Anyag: szilikon-műanyag

Szín: barna

Méret:

Macaron sütőlap : 38.8 cm x 28.3 cm 
Karika: ( 3.8 cm  x 48 db ) 
Adagoló: 11.8 cm x 4.2 cm
Sütőben: igen
Br. súly: 330 gramm

A Macaron készítő tisztítása: Semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. / vagy/ meleg mosószeres vízzel mossa el!


Macaron recept
3 tojás ( fehérje)

6 dkg kristálycukor

18,5 dkg porcukor

10dkg finomra darált mandula ( ételfesték)

Elkészítés:

A tojásokat válassza szét, majd kezdje el felverni a fehérjét. Ha már habos, adja hozzá a kristálycukrot , majd verje nem túl kemény folyós habbá. Egy másik edényben keverje össze a mandulát és a porcukrot, majd gyors mozdulatokkal keverje az előzőleg elkészített habba. Színessé teheti a macaronokat, ha ételfestéket ad a krémhez. Töltse a kész krémet az adagolóba. Nyomja az adagolóval a kis korongokat a formákba, majd hagyja egy órát állni őket szobahőmérsékleten, hogy megkeményedjenek . Miután ez letelt 140 fokra előmelegített sütőben süsse őket kb 10 percig. A kisült korongra tegyen tetszés szerint tölteléket ( csokoládé, puding…) majd nyomjon a tetejébe egy üres korongot.

Kellemes sütést… :)

Leírás és Paraméterek

Macaron készlet
A készlet egy darab 48 darab korongot elkészíthető 1 db szilikon sütőlapot + 1 db adagolót + 1 db kupakot 

Tudta, hogy a franciák egyik kedvenc desszertje Olaszországból származik? A macaron már a 14. században is közkedvelt édesség volt, mostanra pedig szinte már az egész világon fogyasztják! 
Macaron készítő készlet segítségével most már Ön is könnyedén és egyszerűen el tudod készíteni otthon is ezt a finomságot!
Nem kell többet idegeskedned a leragadt, tepsire ráégett tészta miatt, mert a tapadásmentes szilikon sütőformába elég csak egyszerűen belenyomnod a masszát, és már kezdődhet is a sütés. A tésztaadagoló segítségével pedig egyszerűen szabályozhatod, hogy mennyi massza kerüljön a sütőformába, így egészen biztosan Neked is sikerülni fog a szabályos formájú, kör alakú macaron – mint a profi cukrászoknak!
Így nincs is más dolgod, mint beszerezni az alapanyagokat és megkeresni a kedvenc receptedet – mert a sütés a macaron készítő készlettel gyerekjáték lesz!

Anyag: szilikon-műanyag

Szín: barna

Méret:

Macaron sütőlap : 38.8 cm x 28.3 cm 
Karika: ( 3.8 cm  x 48 db ) 
Adagoló: 11.8 cm x 4.2 cm
Sütőben: igen
Br. súly: 330 gramm

A Macaron készítő tisztítása: Semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. / vagy/ meleg mosószeres vízzel mossa el!


Macaron recept
3 tojás ( fehérje)

6 dkg kristálycukor

18,5 dkg porcukor

10dkg finomra darált mandula ( ételfesték)

Elkészítés:

A tojásokat válassza szét, majd kezdje el felverni a fehérjét. Ha már habos, adja hozzá a kristálycukrot , majd verje nem túl kemény folyós habbá. Egy másik edényben keverje össze a mandulát és a porcukrot, majd gyors mozdulatokkal keverje az előzőleg elkészített habba. Színessé teheti a macaronokat, ha ételfestéket ad a krémhez. Töltse a kész krémet az adagolóba. Nyomja az adagolóval a kis korongokat a formákba, majd hagyja egy órát állni őket szobahőmérsékleten, hogy megkeményedjenek . Miután ez letelt 140 fokra előmelegített sütőben süsse őket kb 10 percig. A kisült korongra tegyen tetszés szerint tölteléket ( csokoládé, puding…) majd nyomjon a tetejébe egy üres korongot.

Kellemes sütést… :)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Telefon:+36-70-546-6632

Elérhetõségek