48 részes macaron készítő szett
Cikkszám: | macar567892K |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Macaron készlet Tudta, hogy a franciák egyik kedvenc desszertje Olaszországból származik? A macaron már a 14. században is közkedvelt édesség volt, mostanra pedig szinte már az egész világon fogyasztják! Anyag: szilikon-műanyag Szín: barna Méret: Macaron sütőlap : 38.8 cm x 28.3 cm Karika: ( 3.8 cm x 48 db ) Adagoló: 11.8 cm x 4.2 cm Sütőben: igen Br. súly: 330 gramm A Macaron készítő tisztítása: Semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. / vagy/ meleg mosószeres vízzel mossa el!
6 dkg kristálycukor 18,5 dkg porcukor 10dkg finomra darált mandula ( ételfesték) Elkészítés: A tojásokat válassza szét, majd kezdje el felverni a fehérjét. Ha már habos, adja hozzá a kristálycukrot , majd verje nem túl kemény folyós habbá. Egy másik edényben keverje össze a mandulát és a porcukrot, majd gyors mozdulatokkal keverje az előzőleg elkészített habba. Színessé teheti a macaronokat, ha ételfestéket ad a krémhez. Töltse a kész krémet az adagolóba. Nyomja az adagolóval a kis korongokat a formákba, majd hagyja egy órát állni őket szobahőmérsékleten, hogy megkeményedjenek . Miután ez letelt 140 fokra előmelegített sütőben süsse őket kb 10 percig. A kisült korongra tegyen tetszés szerint tölteléket ( csokoládé, puding…) majd nyomjon a tetejébe egy üres korongot. |
|
Elérhetőség: | Beérkezés alatt |
Szállítási díj: | 1.090 Ft |
|
Leírás
Macaron készlet
A készlet egy darab 48 darab korongot elkészíthető 1 db szilikon sütőlapot + 1 db adagolót + 1 db kupakot
Tudta, hogy a franciák egyik kedvenc desszertje Olaszországból származik? A macaron már a 14. században is közkedvelt édesség volt, mostanra pedig szinte már az egész világon fogyasztják!
Macaron készítő készlet segítségével most már Ön is könnyedén és egyszerűen el tudod készíteni otthon is ezt a finomságot!
Nem kell többet idegeskedned a leragadt, tepsire ráégett tészta miatt, mert a tapadásmentes szilikon sütőformába elég csak egyszerűen belenyomnod a masszát, és már kezdődhet is a sütés. A tésztaadagoló segítségével pedig egyszerűen szabályozhatod, hogy mennyi massza kerüljön a sütőformába, így egészen biztosan Neked is sikerülni fog a szabályos formájú, kör alakú macaron – mint a profi cukrászoknak!
Így nincs is más dolgod, mint beszerezni az alapanyagokat és megkeresni a kedvenc receptedet – mert a sütés a macaron készítő készlettel gyerekjáték lesz!
Anyag: szilikon-műanyag
Szín: barna
Méret:
Macaron sütőlap : 38.8 cm x 28.3 cm
Karika: ( 3.8 cm x 48 db )
Adagoló: 11.8 cm x 4.2 cm
Sütőben: igen
Br. súly: 330 gramm
A Macaron készítő tisztítása: Semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. / vagy/ meleg mosószeres vízzel mossa el!
Macaron recept
3 tojás ( fehérje)
6 dkg kristálycukor
18,5 dkg porcukor
10dkg finomra darált mandula ( ételfesték)
Elkészítés:
A tojásokat válassza szét, majd kezdje el felverni a fehérjét. Ha már habos, adja hozzá a kristálycukrot , majd verje nem túl kemény folyós habbá. Egy másik edényben keverje össze a mandulát és a porcukrot, majd gyors mozdulatokkal keverje az előzőleg elkészített habba. Színessé teheti a macaronokat, ha ételfestéket ad a krémhez. Töltse a kész krémet az adagolóba. Nyomja az adagolóval a kis korongokat a formákba, majd hagyja egy órát állni őket szobahőmérsékleten, hogy megkeményedjenek . Miután ez letelt 140 fokra előmelegített sütőben süsse őket kb 10 percig. A kisült korongra tegyen tetszés szerint tölteléket ( csokoládé, puding…) majd nyomjon a tetejébe egy üres korongot.
Kellemes sütést… :)
Leírás és Paraméterek
Macaron készlet
A készlet egy darab 48 darab korongot elkészíthető 1 db szilikon sütőlapot + 1 db adagolót + 1 db kupakot
Tudta, hogy a franciák egyik kedvenc desszertje Olaszországból származik? A macaron már a 14. században is közkedvelt édesség volt, mostanra pedig szinte már az egész világon fogyasztják!
Macaron készítő készlet segítségével most már Ön is könnyedén és egyszerűen el tudod készíteni otthon is ezt a finomságot!
Nem kell többet idegeskedned a leragadt, tepsire ráégett tészta miatt, mert a tapadásmentes szilikon sütőformába elég csak egyszerűen belenyomnod a masszát, és már kezdődhet is a sütés. A tésztaadagoló segítségével pedig egyszerűen szabályozhatod, hogy mennyi massza kerüljön a sütőformába, így egészen biztosan Neked is sikerülni fog a szabályos formájú, kör alakú macaron – mint a profi cukrászoknak!
Így nincs is más dolgod, mint beszerezni az alapanyagokat és megkeresni a kedvenc receptedet – mert a sütés a macaron készítő készlettel gyerekjáték lesz!
Anyag: szilikon-műanyag
Szín: barna
Méret:
Macaron sütőlap : 38.8 cm x 28.3 cm
Karika: ( 3.8 cm x 48 db )
Adagoló: 11.8 cm x 4.2 cm
Sütőben: igen
Br. súly: 330 gramm
A Macaron készítő tisztítása: Semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. / vagy/ meleg mosószeres vízzel mossa el!
Macaron recept
3 tojás ( fehérje)
6 dkg kristálycukor
18,5 dkg porcukor
10dkg finomra darált mandula ( ételfesték)
Elkészítés:
A tojásokat válassza szét, majd kezdje el felverni a fehérjét. Ha már habos, adja hozzá a kristálycukrot , majd verje nem túl kemény folyós habbá. Egy másik edényben keverje össze a mandulát és a porcukrot, majd gyors mozdulatokkal keverje az előzőleg elkészített habba. Színessé teheti a macaronokat, ha ételfestéket ad a krémhez. Töltse a kész krémet az adagolóba. Nyomja az adagolóval a kis korongokat a formákba, majd hagyja egy órát állni őket szobahőmérsékleten, hogy megkeményedjenek . Miután ez letelt 140 fokra előmelegített sütőben süsse őket kb 10 percig. A kisült korongra tegyen tetszés szerint tölteléket ( csokoládé, puding…) majd nyomjon a tetejébe egy üres korongot.
Kellemes sütést… :)