Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Megszűnt az ügyfélszolgálat

AKASZTHATÓ VAS HÚSSÜTŐ TÁRCSA 44 CM

Ár:
13.788 Ft (10.857 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BAKS935
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)

1.osztályú Magyar termék

44cm átmérőjű vas boronatárcsa.

Lapvastagság: 3mm

Akasztó hossza: 32.5cm

Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:

Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát,  áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J  

Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral. 
Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon 

Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.

Mit és hogyan?

Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.

 

- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!

Elérhetőség: Beérkezés alatt
Szállítási díj: 1.090 Ft

Leírás

1.osztályú Magyar termék

44cm átmérőjű vas boronatárcsa.

Lapvastagság: 3mm

Akasztó hossza: 32.5cm

Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:

Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát,  áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J  

Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral. 
Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon 

Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.

Mit és hogyan?

Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.

- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!

Leírás és Paraméterek

1.osztályú Magyar termék

44cm átmérőjű vas boronatárcsa.

Lapvastagság: 3mm

Akasztó hossza: 32.5cm

Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:

Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát,  áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J  

Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral. 
Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon 

Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.

Mit és hogyan?

Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.

- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 24.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 20.
Nagyon megörültem mikor megtaláltam a tárcsát, mert van egy szuper lábunk, amire remekül ráillik!
Nagy örömünkben ki is próbáltuk a hétvégén (pácolt tarját sütöttünk rajta) és kiválóan vizsgázott. :)
Akinek megfelelő ez a fajta felfüggesztés, szívből ajánlom!
Telefon:+36-70-546-6632

Elérhetõségek