Rendelj egyszerűen és gyorsan: +36-70-546-6632

Noimage
 x 


Peterhof Edénykészlet 3 Db-os (2.1-2.9-3.9) Liter

-13% Phedenykeszlet
phedenykeszlet
phedenykeszletketto
Cikkszám:  PH15744
Termék elérhetősége:   Raktáron
11290 Ft

Peterhof edénykészlet 3 darabos (2.1 - 2.9 - 3.9 liter) 

Kiváló minőség: 18/10 rozsdamentes acél. Hőtároló alj, 3  rétegű hővezető alj. Az étel gyorsan felmelegszik, de az edények az ételt hosszan melegen tartják. Mindenfajta tűzhelyen használható, villany és gáztűzhelyen, üveg, kerámia vagy halogén égők esetében is. Egészséges étel készíthető benne. Ha a főzéshez kevés vizet és zsiradékot használ, a vitamin - ásványi anyag, valamint az aromaveszteség minimális lesz. Diétás ételek készítéséhez is kiváló. A praktikus öntőkarimánakrozsdamentes acélból készül3 rétegű thermo talphőálló fogantyúkindukciós főzőlapon is használhatómosogatógépben moshatókönnyen tisztítható

Méretek:1 db Ø 16 x 10.5 cm + üveg fedő, 2.1 L1 db Ø 18 x 11.5 cm + üveg fedő, 2.9 L1 db Ø 20 x 12.5 cm + üveg fedő, 3.9 L

Tömeg 2450 gramm

Tisztítása: semleges folyékony mosogatószerrel. Ne használjon karcosodást okozó szereket és eszközöket! Mosást követően a terméket törölje szárazra!

 

Utoljára nézett termékek

A Kerti-Party.hu törekszik arra, hogy a weboldalon megtalálható termékekről hiteles és pontos információt közöljön. Azonban, olykor tartalmazhatnak téves információt. A Weboldalon található képek tájékoztató jellegűek. Ennek okán tartalmazhatnak olyan tartozékot, amelyek nem tartoznak a termékhez. Egyes leírások, vagy árak megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak! A weboldalon található kedvezmények a készlet erejéig érvényesek.

Kapcsolat

KERTI-PARTY.HU webáruház
GAROGA Kerti-Party Kft.
e-mail: rendeles@kerti-party.hu
Telefon: +36-70-546-6632

Impresszum és Tárhely Szolgáltató

Fogyasztó Barát tájékoztató

fogyaszto barat jelveny final 80 a

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhessen aktuális akcióinkról, kedvezményeinkről!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a kerti-party.hu webáruház a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön.