Rendelj egyszerűen és gyorsan: +36-70-546-6632

Noimage
 x 


12 részes rozsdamentes edénykészlet, márvány bevonatos serpenyővel

-21% edenykeszlet
edenykeszlet
phed
Cikkszám:  PH15773
Termék elérhetősége:   Raktáron
22880 Ft
Ingyenes szállítás

 

 

Peterhof 12 részes rozsdamentes edény készlet, üveg fedővel, márvány bevonatos serpenyővel

Méretek:

 

24cm x 14.5cm ( 6.5Liter)

 

20cm x 12.5cm ( 3.9Liter) (2darab)

 

18cm x 11.5cm ( 2.9Liter)

 

16cm x 10.5cm ( 2.1Liter)

 

Nyeles : 16cm x 10.5cm ( 2.1Liter)

 

Márvány bevonatos rozsdamentes szeletsütő : 24cm x 7.5cm ( 3.4Liter)

Anyaga: inox, üveg

Színe: inox

Átmérő: 16, 18, 20, 24, 24 cm

Indukciós főzőlapon: igen

Kerámialapos főzőlapon: igen

Elektromos főzőlapon: igen

Gázfőzőlapon: igen

Fedő anyaga: hőálló üveg

Fedő színe: átlátszó

 

 Tartalma: Anyaga: rozsdamentes acél,üveg,

 

Használható: gáz-, elektromos-, kerámialapos tűzhelyen.

 

Tisztítása: semleges folyékony mosogatószerrel.

 

Ne használjon karcosodást okozó szereket és eszközöket

 

Peterhof 12 db-os edénykészlet, amely 18/10 rozsdamentes nemes acélból készült. A nemesacél edények előnye, hogy ellenállnak a korróziós hatásoknak, így azokat hosszabb ideig használhatod, mint hagyományos társaikat. Tisztításuk is egyszerűbb és könnyebb, nem lépnek reakcióba az ételeinkkel. 7 rétegű könnyűfémből készült aljjal rendelkezik. Így az edény gyorsabban felmelegszik, egyenletesen oszlatja el a hőt, ezáltal növelve az energiatakarékosságot, és csökkenti a főzés idejét. Minden főzőlapon használható és mosogatógépben is tisztítható! Inox edények Ez a termék korszerű, nem rozsdásodó nemesacélból készült. Hosszú távú, stabil minőség megtartására tervezték, maximális teljesítmény s kényelem biztosítása mellett. Ezek, mindamellett, hogy jelentősen megkönnyítik a konyhai munkát, néhány nagyon fontos kezelést, karbantartást igényelnek. Első használatot megelőzően távolítsd el az összes címkét, ragasztót és csomagolást, majd óvatosan, enyhe mosogatószeres, nem karcoló szivaccsal, meleg vízben mosogasd el. Alapos öblítés után töröld szárazra egy puha konyharuhával. Akkor járunk el helyesen, ha az inox edényeinket kevés növényi olajjal ápoljuk úgy, hogy a felesleget száraz konyharuhával letöröljük. Néhány használat után ezt ismételd meg annak érdekében, hogy a termék hosszú ideig megőrizhesse csillogását. Amennyiben az anyagot úgynevezett sóvirágok (fehér vagy rozsdabarna színű), foltok keletkeznek (főleg mosogatógépben való elmosásra jellemző), pár csepp citrommal vagy ecettel eltüntetheted azt.

 

 

 

 

 

 

Utoljára nézett termékek

A Kerti-Party.hu törekszik arra, hogy a weboldalon megtalálható termékekről hiteles és pontos információt közöljön. Azonban, olykor tartalmazhatnak téves információt. A Weboldalon található képek tájékoztató jellegűek. Ennek okán tartalmazhatnak olyan tartozékot, amelyek nem tartoznak a termékhez. Egyes leírások, vagy árak megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak! A weboldalon található kedvezmények a készlet erejéig érvényesek.

Kapcsolat

KERTI-PARTY.HU webáruház
GAROGA Kerti-Party Kft.
e-mail: rendeles@kerti-party.hu
Telefon: +36-70-546-6632

Impresszum és Tárhely Szolgáltató

Fogyasztó Barát tájékoztató

fogyaszto barat jelveny final 80 a

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhessen aktuális akcióinkról, kedvezményeinkről!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a kerti-party.hu webáruház a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön.