Rendelj egyszerűen és gyorsan: +36-70-546-6632

Noimage
 x 

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek és árak

Pár hasznos tudnivaló, vásárlás előtt!

- Telefonos rendelés esetén az alábbi számot hívja, kérem

+3629-788-555

 

Levélben leadott rendelés esetén:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Személyes átvétel: (CSAK megrendelés leadása vagy egyeztetés feltételével!)

2737 Ceglédbercel, Vasút utca 1/B. házszám alatt!

 

 

Az Ön csomagját a MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálat szállítja házhoz. 

-Szállítási költség, a megrendelések összege alapján kategorizáltak!

Hétköznap kora este, hétvégén vasárnap küldjük a vissza igazoló levelet!

 

Szállítási költségeink egységesen 990 Forint belföldön!

 

- Oldalunkon leadott rendelése után, érkezik hozzánk egy levél melyben az Ön csomagjának szállításához szükséges adatok, és kosárba helyezett termék(ek)-et fogjuk látni! ( Ön függőben lévő rendelésről kap levelet)

Ez után az esti összekészítés után kap majd egy levelet,mely a feladandó csomagja pontos adatait tartalmazza majd. ( téma: Kerti-party.hu rendelés)

-Remélhetőleg aktuálisan lesz is raktárkészletünk, de amennyiben hiány lép fel, levélben vagy telefonon még aznap értesítjük!

-Kedvezményes kupon beváltásával kapcsolatos ismertetés hiánya miatt nem vállalunk felelősséget!

-Szállítási költség a megrendelés összege alapján kategorizált!

-Amennyiben egy „Kerti-party.hu rendelés” üzenete érkezett a csomag másnap reggel már útra is kelt Ön felé!

-Ha rendelés közben komplikáció lép fel, valószínűleg a szállításhoz szükséges adatok rossz kitöltése, vagy a lap alján feltüntetett „Kérjük, hogy olvassa el és fogadja el a szolgáltatási feltételeket” nem jelölte be, a rendelés megerősítése előtt!

-Termékek teljes vételárát három napig vagyunk kötelesek visszafizetni Önnek, ha nem felel meg termékünk esetleg az elképzelésének! Szállítási költséget ebben az esetben nem áll módunkban kifizetni!

-Csere a termék gyártási hiba esetén, CSAK számla ellenében vagyunk kötelesek kicserélni!

Adott termékeket a gyártónak felülvizsgálatra kell küldeni, és utána tudjuk csak az újat küldeni!

-Személyes vásárlás: leadott rendelés után, ezzel csak megkönnyítik a dolgom, mivel a termékeket össze kell készítenünk mire  érte(ük)érkezik!

-Utalásos fizetés: A leadott rendelés után, a csomagot útra készre csomagolunk,  és megírjuk Önnek a pontos fizetendőt, (csomag súlyát) erre az utólagos levélre azért van szükség,mert ha adott termék pont aznap fogy el raktárkészletünkből, akkor fölöslegesen ne utaljon semmilyen összeget!

-Kérem olvassa el a Vásárlási információinkat, ez csak egy rövid ismertető ha bármilyen kérdése merülne fel a csomag érkezésével, vagy szállítási költségével kapcsolatban!

Kellemes időtöltést ,és jó vásárlást!

 

INFORMÁCIÓK RENDELÉSRŐL ÉS SZÁLLÍTÁSRÓL:

1.    Van lehetőség vendégvásárlásra, de előnyös lépés regisztrálni az oldalon, a különböző kedvezmények,és a termék(ek) összekészítése miatt.                                                   

 A termék kiválasztása után, a megrendelés oldalon minden fontos adatot meg kell adni, pontos név, szállítási cím, telefonszám, email cím. A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló ezen az oldalon minden mezőt maradéktalanul kitölt. Ennek elmulasztásából eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

2.    A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. 

3.    A kiszállítást megelőzően a web áruház küld a vásárlónak egy értesítést a csomag feladásáról ,illetve a csomag összsúlyának,megítélt szállítási költségéről. ( Rendelés leadása után maximum 24óra múlva , pénteki rendelés esetén vasárnap)A kézbesítés, a feladástól számítva 1-2 munkanapon,  belül történik. Melyről értesítést fognak kapni,a csomag feladásáról.  A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa. 

4.    Külföldi csomagszállítást, vállalunk a DPD segítségével, csak is előre utalással, és levélben egyeztetés után.

5.    A termékek mellett feltüntetett ár, mindig bruttó vételár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót.

6.    A megrendelt terméket utánvétesen vagy előre utalással áll módunkban küldeni, az árut a csomag kézhezvételekor adott esetben a futárszolgálatnak készpénzben kell fizetni.

7.    Lehetősége van személyes áruátvételre is, ha Önnek ez jobban megfelel. A rendelés menete ugyanaz, annyi különbséggel, hogy a megjegyzés rovatban mindenképp fel kell tüntetni, hogy mikor szeretné átvenni a terméket. Kérem értesítsen telefonon, hogy egyeztetni tudjunk! 

 

FONTOS!

 

 Kellemes vásárlást! :)

Kapcsolat

KERTI-PARTY.HU webáruház
GAROGA Kerti-Party Kft.
e-mail: rendeles@kerti-party.hu
Telefon: +36-70-546-6632

Impresszum és Tárhely Szolgáltató

Fogyasztó Barát tájékoztató

fogyaszto barat jelveny final 80 a

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhessen aktuális akcióinkról, kedvezményeinkről!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a kerti-party.hu webáruház a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön.