KARÁCSONYFA SÜTIPECSÉT
Cikkszám: | ITA2310 |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Karácsonyfa Sütipecsét Anyaga: fa |
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.090 Ft |
|
Leírás
Karácsonyfa Sütipecsét
Anyaga: fa
Mérete: 5,5 cm átmérőjű, 11,3 cm magas
Súlya: 60 g
Tartalma: 1 db
Tisztítása: Semleges folyékony mosószerrel mossa el! Ne áztassa!
Ajánljuk: sütemények, kekszek, pogácsák díszítéséhez
A pecsétet a kész masszába sütés előtt nyomja bele, majd süsse ki.
Recept kekszhez:
Hozzávalók kb. 20 db-hoz: 12,5 dkg vaj, 34 dkg liszt, 1 db tojás, 18 dkg porcukor, csipet só, 1 evőkanál vanília aroma, 1 teáskanál fahéj, 2 evőkanál tej.
Elkészítése: A vajat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a sót, a vanília aromát, a fahéjat és a tojást. Keverjük simára, majd adjuk hozzá a lisztet és a tejet, melyekkel puha tésztát készítünk. Fóliával letakarva hűtőbe tesszük legalább 1 órára, majd jól belisztezett gyúlólapon 3-4 mm vastagságúra nyújtjuk. Korongokat szaggatunk ki a tésztából, majd a sütipecsétet rányomjuk. 15-20 percig sütjük 180°C-ra előmelegített sütőben, kissé aranybarna színűre. A keksz frissen kemény, de 1-2 napig állva hagyva visszapuhul.
Leírás és Paraméterek
Karácsonyfa Sütipecsét
Anyaga: fa
Mérete: 5,5 cm átmérőjű, 11,3 cm magas
Súlya: 60 g
Tartalma: 1 db
Tisztítása: Semleges folyékony mosószerrel mossa el! Ne áztassa!
Ajánljuk: sütemények, kekszek, pogácsák díszítéséhez
A pecsétet a kész masszába sütés előtt nyomja bele, majd süsse ki.
Recept kekszhez:
Hozzávalók kb. 20 db-hoz: 12,5 dkg vaj, 34 dkg liszt, 1 db tojás, 18 dkg porcukor, csipet só, 1 evőkanál vanília aroma, 1 teáskanál fahéj, 2 evőkanál tej.
Elkészítése: A vajat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a sót, a vanília aromát, a fahéjat és a tojást. Keverjük simára, majd adjuk hozzá a lisztet és a tejet, melyekkel puha tésztát készítünk. Fóliával letakarva hűtőbe tesszük legalább 1 órára, majd jól belisztezett gyúlólapon 3-4 mm vastagságúra nyújtjuk. Korongokat szaggatunk ki a tésztából, majd a sütipecsétet rányomjuk. 15-20 percig sütjük 180°C-ra előmelegített sütőben, kissé aranybarna színűre. A keksz frissen kemény, de 1-2 napig állva hagyva visszapuhul.