Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Megszűnt az ügyfélszolgálat

Sütipecsét Harang

Ár:
1.598 Ft (1.259 Ft + ÁFA)
Cikkszám: FA2308
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Sütipecsét Harang

Anyaga: fa
Mérete: 5,5 cm átmérőjű, 11,3 cm magas
Súlya: 60 g
Tartalma: 1 db
Tisztítása: Semleges folyékony mosószerrel mossa el! Ne áztassa!
Ajánljuk: sütemények, kekszek, pogácsák díszítéséhez
A pecsétet a kész masszába sütés előtt nyomja bele, majd süsse ki.

Recept kekszhez:
Hozzávalók kb. 20 db-hoz: 12,5 dkg vaj, 34 dkg liszt, 1 db tojás, 18 dkg porcukor, csipet só, 1 evőkanál vanília aroma, 1 teáskanál fahéj, 2 evőkanál tej.
Elkészítése: A vajat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a sót, a vanília aromát, a fahéjat és a tojást. Keverjük simára, majd adjuk hozzá a lisztet és a tejet, melyekkel puha tésztát készítünk. Fóliával letakarva hűtőbe tesszük legalább 1 órára, majd jól belisztezett gyúlólapon 3-4 mm vastagságúra nyújtjuk. Korongokat szaggatunk ki a tésztából, majd a sütipecsétet rányomjuk. 15-20 percig sütjük 180°C-ra előmelegített sütőben, kissé aranybarna színűre. A keksz frissen kemény, de 1-2 napig állva hagyva visszapuhul.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.090 Ft
Menny.:db

Leírás

Sütipecsét Harang

Anyaga: fa
Mérete: 5,5 cm átmérőjű, 11,3 cm magas
Súlya: 60 g
Tartalma: 1 db
Tisztítása: Semleges folyékony mosószerrel mossa el! Ne áztassa!
Ajánljuk: sütemények, kekszek, pogácsák díszítéséhez
A pecsétet a kész masszába sütés előtt nyomja bele, majd süsse ki.

Recept kekszhez:
Hozzávalók kb. 20 db-hoz: 12,5 dkg vaj, 34 dkg liszt, 1 db tojás, 18 dkg porcukor, csipet só, 1 evőkanál vanília aroma, 1 teáskanál fahéj, 2 evőkanál tej.
Elkészítése: A vajat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a sót, a vanília aromát, a fahéjat és a tojást. Keverjük simára, majd adjuk hozzá a lisztet és a tejet, melyekkel puha tésztát készítünk. Fóliával letakarva hűtőbe tesszük legalább 1 órára, majd jól belisztezett gyúlólapon 3-4 mm vastagságúra nyújtjuk. Korongokat szaggatunk ki a tésztából, majd a sütipecsétet rányomjuk. 15-20 percig sütjük 180°C-ra előmelegített sütőben, kissé aranybarna színűre. A keksz frissen kemény, de 1-2 napig állva hagyva visszapuhul.

Leírás és Paraméterek

Sütipecsét Harang

Anyaga: fa
Mérete: 5,5 cm átmérőjű, 11,3 cm magas
Súlya: 60 g
Tartalma: 1 db
Tisztítása: Semleges folyékony mosószerrel mossa el! Ne áztassa!
Ajánljuk: sütemények, kekszek, pogácsák díszítéséhez
A pecsétet a kész masszába sütés előtt nyomja bele, majd süsse ki.

Recept kekszhez:
Hozzávalók kb. 20 db-hoz: 12,5 dkg vaj, 34 dkg liszt, 1 db tojás, 18 dkg porcukor, csipet só, 1 evőkanál vanília aroma, 1 teáskanál fahéj, 2 evőkanál tej.
Elkészítése: A vajat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a sót, a vanília aromát, a fahéjat és a tojást. Keverjük simára, majd adjuk hozzá a lisztet és a tejet, melyekkel puha tésztát készítünk. Fóliával letakarva hűtőbe tesszük legalább 1 órára, majd jól belisztezett gyúlólapon 3-4 mm vastagságúra nyújtjuk. Korongokat szaggatunk ki a tésztából, majd a sütipecsétet rányomjuk. 15-20 percig sütjük 180°C-ra előmelegített sütőben, kissé aranybarna színűre. A keksz frissen kemény, de 1-2 napig állva hagyva visszapuhul.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Telefon:+36-70-546-6632

Elérhetõségek