ROZSDAMENTES LÁBAS 30 CM + FEDŐ 9 LITER
Cikkszám: | IT13234 |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Rozsdamentes lábas 30 cm + fedő A rozsdamentes termékeken erős fűszerek használata, odaégetése esetén „szivárvány”-szerű foltok jelennek meg, ami nem minőségi hiba. Speciális tisztítószerekkel ezek a foltok eltávolíthatók. Ha a sót hideg vízbe szórja, a konyhai só magas koncentrációját okozhatja az edény alján, aminek hatására világos foltok alakulhatnak ki, ez az ún. pórusos korrózió. Ezek a világos foltok az edény alján nem rontják az étel minőségét, nem károsak az egészségre, nem jelentik a termék hibáját. |
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.090 Ft |
|
Leírás
Rozsdamentes lábas 30 cm + fedő
Használható indukciós főzőlapon.
Anyaga: rozsdamentes acél, üveg
Mérete: 31,5 cm átmérőjű; 41 cm széles füllel együtt, 14,9 cm magas, 20 cm magas fedővel együtt
Űrtartalma: 9 l
Súlya: 2,234 kg
Használható: gáz-, kerámialapos -, elektromos-, indukciós tűzhelyen egyaránt.
Használati utasítás: az edényt mindig a megfelelő méretű gázrózsán / főzőlapon használja, így az edényt nem károsítja.
Tisztítása: tisztítását folyékony mosogatószerrel végezze, ne használjon karcosodást okozó szereket, eszközöket.
A rozsdamentes termékeken erős fűszerek használata, odaégetése esetén „szivárvány”-szerű foltok jelennek meg, ami nem minőségi hiba. Speciális tisztítószerekkel ezek a foltok eltávolíthatók. Ha a sót hideg vízbe szórja, a konyhai só magas koncentrációját okozhatja az edény alján, aminek hatására világos foltok alakulhatnak ki, ez az ún. pórusos korrózió. Ezek a világos foltok az edény alján nem rontják az étel minőségét, nem károsak az egészségre, nem jelentik a termék hibáját.
Leírás és Paraméterek
Rozsdamentes lábas 30 cm + fedő
Használható indukciós főzőlapon.
Anyaga: rozsdamentes acél, üveg
Mérete: 31,5 cm átmérőjű; 41 cm széles füllel együtt, 14,9 cm magas, 20 cm magas fedővel együtt
Űrtartalma: 9 l
Súlya: 2,234 kg
Használható: gáz-, kerámialapos -, elektromos-, indukciós tűzhelyen egyaránt.
Használati utasítás: az edényt mindig a megfelelő méretű gázrózsán / főzőlapon használja, így az edényt nem károsítja.
Tisztítása: tisztítását folyékony mosogatószerrel végezze, ne használjon karcosodást okozó szereket, eszközöket.
A rozsdamentes termékeken erős fűszerek használata, odaégetése esetén „szivárvány”-szerű foltok jelennek meg, ami nem minőségi hiba. Speciális tisztítószerekkel ezek a foltok eltávolíthatók. Ha a sót hideg vízbe szórja, a konyhai só magas koncentrációját okozhatja az edény alján, aminek hatására világos foltok alakulhatnak ki, ez az ún. pórusos korrózió. Ezek a világos foltok az edény alján nem rontják az étel minőségét, nem károsak az egészségre, nem jelentik a termék hibáját.