Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Megszűnt az ügyfélszolgálat

Rózsafánk készítő

Ár:
3.427 Ft (2.698 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ITA15357
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)

Rózsafánk sütő

Anyaga: rozsdamentes acél, fa
Mérete: 15 cm átmérőjű és 2,1 cm magas a forma, 27 cm hosszú a nyele, 46 cm a teljes hossza
Súlya: 238 g
Tisztítása: meleg mosogatószeres vízzel mossa el, öblítse le. Ne használjon karcosodást okozó szereket és eszközöket.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.090 Ft
Menny.:db

Leírás

Rózsafánk sütő

Anyaga: rozsdamentes acél, fa
Mérete: 15 cm átmérőjű és 2,1 cm magas a forma, 27 cm hosszú a nyele, 46 cm a teljes hossza
Súlya: 238 g
Tisztítása: meleg mosogatószeres vízzel mossa el, öblítse le. Ne használjon karcosodást okozó szereket és eszközöket.

Hozzávalók / kb. 20 adagra

500 ml tej

5 egész tojás

3 ek cukor

1 csipet só 

1 késhegynyi szódabikarbóna

liszt

napraforgó olaj és egy evőkanál zsír a sütéshez

Tetejére porcukor

Hasznos tudnivalók:

Sűrűbb tészta esetén puhább, hígabb tésztánál ropogósabb lesz a sütemény. Az olajból kiszedve kéztörlő papírra rakjuk, hogy a felesleges olajat/zsírt felszívja a süteményről! A sütés közben elhasználódott olajat  pótolni kell.

Elkészítése:

A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet és annyi lisztet, hogy a palacsintatészta sűrűségű  masszát kapjunk, plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzá adhatjuk! ( ha nem sikerült csomómentesre kevernünk, akkor szűrőn átszűrjük ) 

Egy lábasba fél liter olajat és egy evőkanál zsírt beleteszünk, átmelegítjük, a rózsafánk sütőformát belehelyezzük. Amikor már minden felforrósodott akkor a forró sütőformát a tésztába mártjuk! Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény! 2-3 mm-ert hagyjunk szabadon a tetején, majd a forró olajba helyezzük vissza. Hirtelen átsül körülbelül 30 másodperc. Közben kicsit megrázogatjuk, majd az olajat lecsöpögtetjük róla és egy villa segítségével lehúzva tálcára helyezzük. Amikor az összes rózsafánk kisült, porcukorral gazdagon megszórva tálaljuk!

Jó étvágyat kívánunk! 

Leírás és Paraméterek

Rózsafánk sütő

Anyaga: rozsdamentes acél, fa
Mérete: 15 cm átmérőjű és 2,1 cm magas a forma, 27 cm hosszú a nyele, 46 cm a teljes hossza
Súlya: 238 g
Tisztítása: meleg mosogatószeres vízzel mossa el, öblítse le. Ne használjon karcosodást okozó szereket és eszközöket.

Hozzávalók / kb. 20 adagra

500 ml tej

5 egész tojás

3 ek cukor

1 csipet só 

1 késhegynyi szódabikarbóna

liszt

napraforgó olaj és egy evőkanál zsír a sütéshez

Tetejére porcukor

Hasznos tudnivalók:

Sűrűbb tészta esetén puhább, hígabb tésztánál ropogósabb lesz a sütemény. Az olajból kiszedve kéztörlő papírra rakjuk, hogy a felesleges olajat/zsírt felszívja a süteményről! A sütés közben elhasználódott olajat  pótolni kell.

Elkészítése:

A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet és annyi lisztet, hogy a palacsintatészta sűrűségű  masszát kapjunk, plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzá adhatjuk! ( ha nem sikerült csomómentesre kevernünk, akkor szűrőn átszűrjük ) 

Egy lábasba fél liter olajat és egy evőkanál zsírt beleteszünk, átmelegítjük, a rózsafánk sütőformát belehelyezzük. Amikor már minden felforrósodott akkor a forró sütőformát a tésztába mártjuk! Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény! 2-3 mm-ert hagyjunk szabadon a tetején, majd a forró olajba helyezzük vissza. Hirtelen átsül körülbelül 30 másodperc. Közben kicsit megrázogatjuk, majd az olajat lecsöpögtetjük róla és egy villa segítségével lehúzva tálcára helyezzük. Amikor az összes rózsafánk kisült, porcukorral gazdagon megszórva tálaljuk!

Jó étvágyat kívánunk! 

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 08.
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 08.
Szuper termék, csak ajánlani tudom.
Telefon:+36-70-546-6632

Elérhetõségek