Mini fánk és Ravioli tészta készítő
Cikkszám: | REPL953179 |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Ravioli töltött tészta és Mini fánk készítő 1.osztályú termék. Megbízható nehezen hajlítható termék. Méretei: Belső körök átmérője: 2.5cm Magassága: 1.3cm A tésztát kinyújtjuk, kétszer nagyobbra, mint a forma. A felét ráhelyezzük a sablonra és gyengén rányomjuk, amíg a töltelék helye látszik. Ezután megtöltjük, majd rátesszük a tészta másik felét. Hengereljük át, amíg a tészta el nem válik. A formát megfordítjuk és kipotyogtatjuk vagy kinyomkodjuk a tésztát. Forrásban lévő sós vízbe kifőzzük, ha édes, akkor sütőbe helyezzük. Ravioli tészta elkészítése: 50dkg liszt, 2evőkanál olaj, 4egész tojás,só. Alaposan összegyúrjuk, Töltelék: 40dkg darált hús, 1fej vöröshagyma apróra vágva, 1tojás, 4evőkanál spenót, egy csipet só és bors. Az összes hozzávalót összekeverjük és hagyjuk pihenni. A tésztát vékonyra nyújtjuk és folytatjuk a leírás szerint. A kész raviolit mártással leöntjük. |
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.090 Ft |
|
Leírás
Ravioli töltött tészta és Mini fánk készítő
1.osztályú termék.
Megbízható nehezen hajlítható termék.
Méretei:
24.5cm x 17.1cm
Belső körök átmérője: 2.5cm
Magassága: 1.3cm
A tésztát kinyújtjuk, kétszer nagyobbra, mint a forma. A felét ráhelyezzük a sablonra és gyengén rányomjuk, amíg a töltelék helye látszik. Ezután megtöltjük, majd rátesszük a tészta másik felét. Hengereljük át, amíg a tészta el nem válik. A formát megfordítjuk és kipotyogtatjuk vagy kinyomkodjuk a tésztát. Forrásban lévő sós vízbe kifőzzük, ha édes, akkor sütőbe helyezzük.
Ravioli tészta elkészítése: 50dkg liszt, 2evőkanál olaj, 4egész tojás,só.
Alaposan összegyúrjuk, Töltelék: 40dkg darált hús, 1fej vöröshagyma apróra vágva, 1tojás, 4evőkanál spenót, egy csipet só és bors.
Az összes hozzávalót összekeverjük és hagyjuk pihenni.
A tésztát vékonyra nyújtjuk és folytatjuk a leírás szerint.
A kész raviolit mártással leöntjük.
Mártás:
A kenhető sajtot felolvasztjuk apróra vágott hagymán. Hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát,fokhagymát, és vízzel felöntve összekeverjük
Leírás és Paraméterek
Ravioli töltött tészta és Mini fánk készítő
1.osztályú termék.
Megbízható nehezen hajlítható termék.
Méretei:
24.5cm x 17.1cm
Belső körök átmérője: 2.5cm
Magassága: 1.3cm
A tésztát kinyújtjuk, kétszer nagyobbra, mint a forma. A felét ráhelyezzük a sablonra és gyengén rányomjuk, amíg a töltelék helye látszik. Ezután megtöltjük, majd rátesszük a tészta másik felét. Hengereljük át, amíg a tészta el nem válik. A formát megfordítjuk és kipotyogtatjuk vagy kinyomkodjuk a tésztát. Forrásban lévő sós vízbe kifőzzük, ha édes, akkor sütőbe helyezzük.
Ravioli tészta elkészítése: 50dkg liszt, 2evőkanál olaj, 4egész tojás,só.
Alaposan összegyúrjuk, Töltelék: 40dkg darált hús, 1fej vöröshagyma apróra vágva, 1tojás, 4evőkanál spenót, egy csipet só és bors.
Az összes hozzávalót összekeverjük és hagyjuk pihenni.
A tésztát vékonyra nyújtjuk és folytatjuk a leírás szerint.
A kész raviolit mártással leöntjük.
Mártás:
A kenhető sajtot felolvasztjuk apróra vágott hagymán. Hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát,fokhagymát, és vízzel felöntve összekeverjük