Kürtöskalács sütő családi tálcás
Cikkszám: | HUN0339 |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Kürtöskalács sütő családi tálcás
Anyaga: fa, fém 4 fej:16 cm 4 nyél:16 cm sütőtál: 16 cm x 16 cm HOZZÁVALÓK: 500 dkg liszt, 5 dkg cukor, 1 tojássárgája, 2 dkg élesztő, pici só. SÜTÉS MÓDJA: Kevés langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd hozzáadjuk a cukrot, tojássárgát és a lisztet, puha tésztát készítünk,majd fél óráig kelni hagyjuk. Ezután kinyújtjuk ujjnyi vastag csíkokra a tésztát. A sütőfát megolajozzuk majd rácsavarjuk a tésztát, forró olajba helyezzük, és pirosra sütjük. A sütőfáról lehúzva a kalácsot diós cukorba forgatjuk. Jó étvágyat! |
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.090 Ft |
|
Leírás
Kürtöskalács sütő családi tálcás
Anyaga: fa, fém
Mérete: Kürtőskalács készítő 34 cm hosszú a nyéllel együtt; a sütőfelület 16 cm hosszú és 3 cm átmérőjű; a tálca 17,5*17,5*3,3 cm
Súlya: 795 g / szett
Tisztítása: semleges folyékony mosószerrel mossa el. Ne áztassa!
4 fej:16 cm
4 nyél:16 cm
sütőtál: 16 cm x 16 cm
HOZZÁVALÓK:
500 dkg liszt, 5 dkg cukor, 1 tojássárgája, 2 dkg élesztő, pici só.
SÜTÉS MÓDJA: Kevés langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd hozzáadjuk a cukrot, tojássárgát és a lisztet, puha tésztát készítünk,majd fél óráig kelni hagyjuk.
Ezután kinyújtjuk ujjnyi vastag csíkokra a tésztát.
A sütőfát megolajozzuk majd rácsavarjuk a tésztát, forró olajba helyezzük, és pirosra sütjük.
A sütőfáról lehúzva a kalácsot diós cukorba forgatjuk.
Jó étvágyat!
Leírás és Paraméterek
Kürtöskalács sütő családi tálcás
Anyaga: fa, fém
Mérete: Kürtőskalács készítő 34 cm hosszú a nyéllel együtt; a sütőfelület 16 cm hosszú és 3 cm átmérőjű; a tálca 17,5*17,5*3,3 cm
Súlya: 795 g / szett
Tisztítása: semleges folyékony mosószerrel mossa el. Ne áztassa!
4 fej:16 cm
4 nyél:16 cm
sütőtál: 16 cm x 16 cm
HOZZÁVALÓK:
500 dkg liszt, 5 dkg cukor, 1 tojássárgája, 2 dkg élesztő, pici só.
SÜTÉS MÓDJA: Kevés langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd hozzáadjuk a cukrot, tojássárgát és a lisztet, puha tésztát készítünk,majd fél óráig kelni hagyjuk.
Ezután kinyújtjuk ujjnyi vastag csíkokra a tésztát.
A sütőfát megolajozzuk majd rácsavarjuk a tésztát, forró olajba helyezzük, és pirosra sütjük.
A sütőfáról lehúzva a kalácsot diós cukorba forgatjuk.
Jó étvágyat!
Méret | 1db |