TÉSZTAFŐZÉS
Az olaszok nemzeti eledele a tészta. Az olasz emberek napi étkezésében döntő szerepet játszanak a tészták, tésztaféleségek. Olyan sok fajtája létezik, forma, alak szerint hogy azt elmondani szinte lehetetlen.
A táplálkozás kultúrájában a kora újkorban vált általánossá.
Sokáig a tésztát nagyon tápláló ételnek gondolták, mivel rendkívül alacsony a zsírtartalma.
A tészta a rost és az összetett szénhidrátok kiváló forrása.
Amikor tésztát eszünk szénhidrátok egy emészthető keményítőben találhatóak, ezt a szervezetünk lassan dolgozza fel, hosszútávon hatalmas energiát képes elraktározni.
Amennyiben éppen a magas szénhidrát tartalom miatt aggódunk, akkor válasszuk a külön erre a célra készült alacsony szénhidrát tartalmú tésztákat.
A táplálkozás kultúrájában a kora újkorban vált általánossá.
Sokáig a tésztát nagyon tápláló ételnek gondolták, mivel rendkívül alacsony a zsírtartalma.
A tészta a rost és az összetett szénhidrátok kiváló forrása.
Amikor tésztát eszünk szénhidrátok egy emészthető keményítőben találhatóak, ezt a szervezetünk lassan dolgozza fel, hosszútávon hatalmas energiát képes elraktározni.
Amennyiben éppen a magas szénhidrát tartalom miatt aggódunk, akkor válasszuk a külön erre a célra készült alacsony szénhidrát tartalmú tésztákat.
Raktáron
16.990 Ft