Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Megszűnt az ügyfélszolgálat

FÁNKADAGOLÓ - FÁNKKÉSZÍTŐ

Ár:
3.490 Ft (2.748 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 950109
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Kézi fánknyomó

1.osztályú Cseh termék

Mérete:

18cm x 9.6cm

Tartály: 9.6cm x 13cm x 5.1cm

Recept:

-250gramm liszt

-20gramm vaj

-15centiliter langyos tej

-80gramm kristálycukor

-1tojás

-1vaniliacukor

-1kiskanál citromlé

-1sütőpor, csipetnyi só és sütőolaj :)

Kézi mixerrel összedolgozzuk a tésztát majd 15 percig pihentetjük.

A tartályba kanállal tésztát töltünk, max. 3 cm-re a felső peremtől.

Az olajat felmelegítjük egy serpenyőben (teflon, kerámia bevonatú stb.)

A tartályt a serpenyő fölé tartjuk és ujjunkkal lenyomjuk a nyomógombot. 

Amikor a megfelelő nagyságú tésztagyűrű átfolyt az alsó nyíláson 

a nyomógomb elengedésével a körfánk a forró olajba esik.

Kisebb körök készítésénél az alsó részen lecsavarjuk a piros vágótölcsért, majd felpattintjuk a sárga szűkítőgyűrűt és felcsavarozzuk a sárga vágótölcsért. 

Műanyag tartályos fánkszaggató, fánkadagoló.

Használata egyszer. Töltse meg a fánk tésztával a tartályt. Melegítse fel az olajat egy serpenyőben, majd a fánkadagolót helyezze a serpenyő fölé. Ujjával nyomja le a középen található nyomógombot és engedje a forró olajba a megfelelő nagyságú tészta adagot. A nyomógomb elengedésével a körfánk a forró olajba esik.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.090 Ft
Menny.:db

Leírás

Kézi fánknyomó

1.osztályú Cseh termék

Mérete:

18cm x 9.6cm

Tartály: 9.6cm x 13cm x 5.1cm

Recept:

-250gramm liszt

-20gramm vaj

-15centiliter langyos tej

-80gramm kristálycukor

-1tojás

-1vaniliacukor

-1kiskanál citromlé

-1sütőpor, csipetnyi só és sütőolaj :)

Kézi mixerrel összedolgozzuk a tésztát majd 15 percig pihentetjük.

A tartályba kanállal tésztát töltünk, max. 3 cm-re a felső peremtől.

Az olajat felmelegítjük egy serpenyőben (teflon, kerámia bevonatú stb.)

A tartályt a serpenyő fölé tartjuk és ujjunkkal lenyomjuk a nyomógombot. 

Amikor a megfelelő nagyságú tésztagyűrű átfolyt az alsó nyíláson 

a nyomógomb elengedésével a körfánk a forró olajba esik.

Kisebb körök készítésénél az alsó részen lecsavarjuk a piros vágótölcsért, majd felpattintjuk a sárga szűkítőgyűrűt és felcsavarozzuk a sárga vágótölcsért. 

Műanyag tartályos fánkszaggató, fánkadagoló.

Használata egyszer. Töltse meg a fánk tésztával a tartályt. Melegítse fel az olajat egy serpenyőben, majd a fánkadagolót helyezze a serpenyő fölé. Ujjával nyomja le a középen található nyomógombot és engedje a forró olajba a megfelelő nagyságú tészta adagot. A nyomógomb elengedésével a körfánk a forró olajba esik.

Leírás és Paraméterek

Kézi fánknyomó

1.osztályú Cseh termék

Mérete:

18cm x 9.6cm

Tartály: 9.6cm x 13cm x 5.1cm

Recept:

-250gramm liszt

-20gramm vaj

-15centiliter langyos tej

-80gramm kristálycukor

-1tojás

-1vaniliacukor

-1kiskanál citromlé

-1sütőpor, csipetnyi só és sütőolaj :)

Kézi mixerrel összedolgozzuk a tésztát majd 15 percig pihentetjük.

A tartályba kanállal tésztát töltünk, max. 3 cm-re a felső peremtől.

Az olajat felmelegítjük egy serpenyőben (teflon, kerámia bevonatú stb.)

A tartályt a serpenyő fölé tartjuk és ujjunkkal lenyomjuk a nyomógombot. 

Amikor a megfelelő nagyságú tésztagyűrű átfolyt az alsó nyíláson 

a nyomógomb elengedésével a körfánk a forró olajba esik.

Kisebb körök készítésénél az alsó részen lecsavarjuk a piros vágótölcsért, majd felpattintjuk a sárga szűkítőgyűrűt és felcsavarozzuk a sárga vágótölcsért. 

Műanyag tartályos fánkszaggató, fánkadagoló.

Használata egyszer. Töltse meg a fánk tésztával a tartályt. Melegítse fel az olajat egy serpenyőben, majd a fánkadagolót helyezze a serpenyő fölé. Ujjával nyomja le a középen található nyomógombot és engedje a forró olajba a megfelelő nagyságú tészta adagot. A nyomógomb elengedésével a körfánk a forró olajba esik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Telefon:+36-70-546-6632

Elérhetõségek