FÁNKADAGOLÓ - FÁNKKÉSZÍTŐ
Cikkszám: | 950109 |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Kézi fánknyomó 1.osztályú Cseh termék Mérete: 18cm x 9.6cm Tartály: 9.6cm x 13cm x 5.1cm Recept: -250gramm liszt -20gramm vaj -15centiliter langyos tej -80gramm kristálycukor -1tojás -1vaniliacukor -1kiskanál citromlé -1sütőpor, csipetnyi só és sütőolaj :) Kézi mixerrel összedolgozzuk a tésztát majd 15 percig pihentetjük. A tartályba kanállal tésztát töltünk, max. 3 cm-re a felső peremtől. Az olajat felmelegítjük egy serpenyőben (teflon, kerámia bevonatú stb.) A tartályt a serpenyő fölé tartjuk és ujjunkkal lenyomjuk a nyomógombot. Amikor a megfelelő nagyságú tésztagyűrű átfolyt az alsó nyíláson a nyomógomb elengedésével a körfánk a forró olajba esik. Kisebb körök készítésénél az alsó részen lecsavarjuk a piros vágótölcsért, majd felpattintjuk a sárga szűkítőgyűrűt és felcsavarozzuk a sárga vágótölcsért. Műanyag tartályos fánkszaggató, fánkadagoló. Használata egyszer. Töltse meg a fánk tésztával a tartályt. Melegítse fel az olajat egy serpenyőben, majd a fánkadagolót helyezze a serpenyő fölé. Ujjával nyomja le a középen található nyomógombot és engedje a forró olajba a megfelelő nagyságú tészta adagot. A nyomógomb elengedésével a körfánk a forró olajba esik. |
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.090 Ft |
|
Leírás
Kézi fánknyomó
1.osztályú Cseh termék
Mérete:
18cm x 9.6cm
Tartály: 9.6cm x 13cm x 5.1cm
Recept:
-250gramm liszt
-20gramm vaj
-15centiliter langyos tej
-80gramm kristálycukor
-1tojás
-1vaniliacukor
-1kiskanál citromlé
-1sütőpor, csipetnyi só és sütőolaj :)
Kézi mixerrel összedolgozzuk a tésztát majd 15 percig pihentetjük.
A tartályba kanállal tésztát töltünk, max. 3 cm-re a felső peremtől.
Az olajat felmelegítjük egy serpenyőben (teflon, kerámia bevonatú stb.)
A tartályt a serpenyő fölé tartjuk és ujjunkkal lenyomjuk a nyomógombot.
Amikor a megfelelő nagyságú tésztagyűrű átfolyt az alsó nyíláson
a nyomógomb elengedésével a körfánk a forró olajba esik.
Kisebb körök készítésénél az alsó részen lecsavarjuk a piros vágótölcsért, majd felpattintjuk a sárga szűkítőgyűrűt és felcsavarozzuk a sárga vágótölcsért.
Műanyag tartályos fánkszaggató, fánkadagoló.
Használata egyszer. Töltse meg a fánk tésztával a tartályt. Melegítse fel az olajat egy serpenyőben, majd a fánkadagolót helyezze a serpenyő fölé. Ujjával nyomja le a középen található nyomógombot és engedje a forró olajba a megfelelő nagyságú tészta adagot. A nyomógomb elengedésével a körfánk a forró olajba esik.
Leírás és Paraméterek
Kézi fánknyomó
1.osztályú Cseh termék
Mérete:
18cm x 9.6cm
Tartály: 9.6cm x 13cm x 5.1cm
Recept:
-250gramm liszt
-20gramm vaj
-15centiliter langyos tej
-80gramm kristálycukor
-1tojás
-1vaniliacukor
-1kiskanál citromlé
-1sütőpor, csipetnyi só és sütőolaj :)
Kézi mixerrel összedolgozzuk a tésztát majd 15 percig pihentetjük.
A tartályba kanállal tésztát töltünk, max. 3 cm-re a felső peremtől.
Az olajat felmelegítjük egy serpenyőben (teflon, kerámia bevonatú stb.)
A tartályt a serpenyő fölé tartjuk és ujjunkkal lenyomjuk a nyomógombot.
Amikor a megfelelő nagyságú tésztagyűrű átfolyt az alsó nyíláson
a nyomógomb elengedésével a körfánk a forró olajba esik.
Kisebb körök készítésénél az alsó részen lecsavarjuk a piros vágótölcsért, majd felpattintjuk a sárga szűkítőgyűrűt és felcsavarozzuk a sárga vágótölcsért.
Műanyag tartályos fánkszaggató, fánkadagoló.
Használata egyszer. Töltse meg a fánk tésztával a tartályt. Melegítse fel az olajat egy serpenyőben, majd a fánkadagolót helyezze a serpenyő fölé. Ujjával nyomja le a középen található nyomógombot és engedje a forró olajba a megfelelő nagyságú tészta adagot. A nyomógomb elengedésével a körfánk a forró olajba esik.