Rendelj egyszerűen és gyorsan: +36-70-546-6632

Noimage
 x 


Biztosítási díj

Biztosítások Története 1 1024x683
Cikkszám:  BTSDJ-1
Termék elérhetősége:   Raktáron
Időnként előfordul, hogy a csomagban lévő termék törötten érkezik, de mivel átvette a csomagot, így csak abban az esetben tudunk felelősséget vállalni érte, ha biztosítást köt.
990 Ft

Csomagját térkitöltő habbal gondosan kibéleljük, de törékeny termékek esetén, a nem rendeltetésszerű szállítás során, a terméket kár érheti! A mi felelősségünk a csomag iránt addig tart míg feladjuk, amint átveszi a megrendelését, onnantól kezdve sem a Postát, sem Webáruházunkat semmilyen kötelezettség nem terheli!

A Posta szolgáltatások Általános Szerződési Feltételeinek 9.1.2.pont 2)bekezdés e) és f) pontja szerint nem tartozik a Posta felelősséggel abban az esetben, ha a "törékeny" többletszolgáltatás, kezelés igénybevétele nélkül feladott postai küldemény tartalma a külsőleg ép és sértetlen csomagolás - ideértve a tartalom előállítója által alkalmazott gyári csomagolást is - ellenére megsérül, és a sértetlen csomagolás felbontása után a zománcozott,cserépedény, vagy lakkozott tárgyaknál, valamint lepattogzási,karcolódási,nyomódási,súrlódási,horzsolási stb sérülés került megállapításra!

 

 Ha biztosítást köt csomagjára, bármi történjen, mi az anyagi kárát 7 napon belül kiegyenlítjük, amennyiben tudatta a Postával a kárt, és a jegyzőkönyvet felvették!

Kapcsolat

KERTI-PARTY.HU webáruház
GAROGA Kerti-Party Kft.
e-mail: rendeles@kerti-party.hu
Telefon: +36-70-546-6632

Impresszum és Tárhely Szolgáltató

Fogyasztó Barát tájékoztató

fogyaszto barat jelveny final 80 a

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhessen aktuális akcióinkról, kedvezményeinkről!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a kerti-party.hu webáruház a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön.